zondag 13 april 2014

Modemerk Fab. heeft lijn voor smartphonehoesje gelanceerd




Een paar dagen terug kreeg ik een mailtje dat het Amsterdamse merk Fab. smartphonehoesjes heeft gelanceerd. Misschien heb je het al gehoord of gelezen.
 In artikel tussendoor laat ik je kennismaken met de nieuwe lijn! Lees je mee?





Fab. heeft drie soorten hoesjes ontworpen. Een wallet (portemonnee), pouch (insteekhoesje) en een folio case (flip/bookcase). Je kunt kiezen uit aqua, salmon en zwart. Op alle hoesjes zitten hartvormige studs. 

Wallet
Een van de meest populaire hoesjes wordt waarschijnlijk de wallet. En hé, hij ziet er ook erg leuk uit! Naast een vakje voor de telefoon beschikt de wallet ook over andere ruimtes voor bijvoorbeeld een bankpas, geld en favoriete lipgloss. Hoe handig!

Folio case
Net als de wallet is dit leren hoesje bezaaid met hartjes. Het fijne compliment ‘You look fabulous today ’ is aan de binnenzijde van de case gecombineerd met een vakje voor een pasje. De magnetische sluiting is erg praktisch wanneer je zeker wilt weten dat het scherm van je smartphone is beschermd, terwijl deze bijvoorbeeld in je tas ligt.


 Pouche
Natuurlijk kunnen de insteekhoesjes niet vergeten worden. Deze hebben hetzelfde romantische uiterlijk. Ze zijn in verschillende maten uitgebracht, zodat er zoveel mogelijk verschillende smartphones passen. Er zijn geen extra's toegevoegd aan de pouche daardoor blijft hij slank.

Ik vind het uiterlijk van de hoesje erg leuk en romantisch uitzien. De kleuren vind ik ook erg mooi en de kleuren passen goed bij de de hartvormige studs.
Ben jij een echte fashionista en wil jij deze smartphonehoesje testen? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar s.dekruif@mobielbereikbaar.nl 
Over twee weken worden de 10 personen bekend gemaakt via deze facebookpagina. Vergeet dus niet te liken als je meedoet! :)

Informatie en foto's komen hier vanaf.

1 opmerking:

  1. Oh wauw, wat leuk zeg! Ziet er goed uit :) Ook erg leuke kleuren. Mooie blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen