donderdag 20 februari 2014

Essence effect lakjes 04 Skyfall

Het artikel is weer wat eerder i.v.m. sporten...

Essence heeft heel wat nieuwe effect lakjes in haar assortiment en natuurlijk moest ik daarvan er een paar hebben! Ik heb vier lakjes mee naar huis genomen. Ik koos voor skyfall, baby you're a firework, blue-jeaned en be my lucky star. Vandaag review ik skyfall voor jullie.Toen ik hoorde dat er heel wat nieuwe producten komen, ging ik meteen naar de site van Essence. Tussen de effect lakjes zag ik heel wat mooie kleuren staan. Ik koos er een paar uit en ging zo snel mogelijk naar de Kruidvat. Ik koos o.a. voor Skyfall. Ik koos voor Skyfall, omdat het eens iets anders was. Ik heb niet veel van zo'n soort kleuren. Door naar de swatch!


Skyfall is een blauwgroene kleur met glitters. Echt een mooie kleur! Na een laagje dekt hij al redelijk goed. Ik heb twee laagjes gepakt, dan is de kleur duidelijker en feller. Op de dop staat metal sugar, ik verwachte dus een metallic effect met een beetje structuur.


Het metallic effect zie je zeker en het staat er leuk bij deze kleur. De structuur is niet zo heel duidelijk en voelbaar. Als je erover wrijft voel je het wel een beetje. Deze foto is vier dagen na het aanbrengen gemaakt. Hoewel hij op de foto minder fel is, valt dat wel mee. Alleen het sugar effect is wat minder geworden. Na 2 à 3 dagen kwam het eerste chipje. Ik vind dat niet zo erg, want bij zo'n lakje heb je dat gauw bijgewerkt! Ik gebruikte trouwens geen topcoat.
Mijn conclusie is dus dat 04 skyfall erg goed dekt. Van het sugar effect moet je niet veel verwachten. De groenblauwe kleur past perfect bij de glitters en het metallic effect. Dit lakje is zeker een aanrader, vooral als je eens een andere kleur wilt proberen. Bij mij valt deze erg goed in de smaak! Je kunt deze lakjes kopen in tweede schap van essence bij Kruidvat of Trekpleister en deze kost 1,99.

Heb jij al een effect lakje van essence?

1 opmerking: